Skip to main content

Tait

Tait Radio Communications er blandt de verdensførende firmaer inden for design og fabrikation af trådløse kommunikations løsninger, baseret på radiobølger. Radio kommunikations løsninger der er velegnet til en lang række områder, herunder offentlige sikkerhed, offentlige serviceydelser, forsyningsselskaber, landbrug, entrebrenør virksomhedder og transportselskaber mf.

Tait produkter og komunikations løsninger bruges hver dag over hele kloden og giver den enkelte bruger bedre mulighed for at passe på sig selv og den offentlighed eller de værdier, han eller hun har ansvar for.

Kort sagt, bedre sikkerhed, højere effektivitet og kommunikations udstyr der er til at stole på.

Moderfirmaet er baseret i Christchurch, New Zealand, men spænder alligevel globalt. Et internationalt forgrenet net at distributøre, support centre, forhandlere, system integratore og rådgivere, er alle med til at understøtte en forsat voksende international kunde portefølge – Og det er vi stolte af.

Tait Radio Communication træder nu ind i sit 5. årti, siden vor grundlægger, Sir Angus Tait startede firmaet i 1969. Lige siden starten, har firmaet været fokuceret på vigtigheden af at have de rette medarbejdere ansat, at erfaring er en forudsætning for udvikling af radio udstyr og at denne udvikling er forbeholdt specialister. Sir Angus Tait gik bort i 2007, 88 år gammel, men hans grundholdninger ligger stadig til grund for firmaets forsatte drift og vækst.

Fra Schweiz til Swaziland, fra Columbia til Canada og fra Australien til Kina, tusindvis af kunder drager hver dag fordel af den måde Tait arbejde på : Arrangement til at lytte, modet til at handle og integritet til at levere, hvad der er lovet.

Se mere på producentens hjemmeside