Telecast Fiber Systems

Telecast Fiber Systems

Telecast er specialister i fiberoptikske video systemer til tv-produktion. Firmaets grundlæggere var pionerer inden for den fiberoptisk industri, og har skabt mange af branchens “nyskabelser” siden 1974, herunder den første kommercielle single-mode fiber og kabel. Telecast har leveret systemer til den første fiberoptiske networkbroadcaster i 1980, og vi har arbejdet på at perfektionere udstyr til fiber tv-produktion i de sidste 28 år. Telecast blev dannet i 1991 for at udvikle produkter specielt rettet mod tv-produktion, uden at gå på kompromis med kvalitet. Vores systemer bruges nu i hele verden, af de mest prominente broadcastere og post produktions huse, og de anvendes til de mest prestigefyldte begivenheder.

Vi håber, at du vil prøve vores systemer i dit projekt, begivenhed eller broadcast facilitet.

Produkt erfaring

Telecast systemer fungerer!. Hver dag og i hele verden. De er et produkt af intensiv forskning på området og i vores kunders installationer. Resultatet er en omfattende familie af fiberoptisk kommunikation, der sikrer overførsel af næsten alle de signaler, der bruges i tv-produktion – alt fra det nyeste inden for digital video teknologi til de mest grundlæggende intercom grænseflader. Uanset om din opgave er at producere de olympiske lege, skabe et studie-transmitter link, eller “fiber” dit studie, campus eller spillested, så har vi det produkt, der opfylder dine behov. Du kan stole på Telecasts produkter, fordi vores produkter er baseret på dine behov. Og de virker … hver dag, over hele verden.

Service & Support

Du kan regne med Telecast, når det vedrører din fiberoptisk kommunikation. Vi levere de mest pålidelige video-og audio-systemer der er til rådighed i dag. Den vigtigste ingrediens er service og support. Vores ingeniører er parate til at hjælpe dig med at designe dit projekt, at anbefale de rette produkter og beskrive de tekniske og driftsmæssige aspekter, der gør fiber til dit bedste valg. Vi værdsætter betydningen af god on-site support. Vi værdsætter og forstår dine problemer, når den store begivenhed skal afvikles eller installation tages i drift, og vi er parate, når du har brug for os.