Skip to main content

Fiberprodukter som kabler, konnektorer og hardware

Vi er førende eksperter inden for fiberoptiske løsninger

Leder du efter en ekspert i fiberprodukter? Så er vi det rette valg som din leverandør. Hos A Teknik har vi en meget bred ekspertise i fiberoptiske teknologier. Vi holder os naturligvis ajour med den fortsatte teknologiske udvikling inden for fiberoptiske løsninger. Vi servicerer B2B erhvervskunder i hele Danmark og Norden.

Vi klarer alt fra projektering til levering og opbygning

Vi har specialiseret os inden for professionelle fiberløsninger, hvor vi blandt andet leverer fiberoptiske kabler, komplette kabelløsninger og relateret hardware til alle slags miljøer. Vi arbejder primært med løsninger fra vores leverandører såsom:

  • OCC – Optical Cable Coorperation
  • Furukawa – SMPTE Hybrid Kabler
  • QPC – Optiske Stik
  • Lemo – SMPTE Hybrid Stik
  • Fibreco – Expanded Beam Optiske Stik
  • Neutrik – Optiske Stik

Vi har konkret erfaring, kompetence og knowhow inden for disse områder, og derfor kan vi imødekomme dine aktuelle og fremtidige behov hurtigt og præcist. Vi hjælper gerne med projektering, opbygning og idriftsættelse samt service og konsulentbistand.

Få mere information om vores fiberprodukter

Vi fortæller gerne mere om vores fiberprodukter og services. Samtidig kan vi fortælle mere om vores kompetencer, og vi kan høre mere om dine ønsker. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på et dedikeret fiberprodukt eller en samlet fiberoptisk løsning.