Skip to main content

Systemintegration inden for digitale og analoge miljøer

Vi har specialiseret os i integration af tekniske systemer

Har du brug for professionel hjælp med systemintegration? Så er vi den rette til at varetage opgaven for dig. Hos A Teknik har vi specialiseret os i digitale og analoge teknologier, herunder systemintegrering. Vi har mange års erfaring og holder os løbende ajour med den teknologiske udvikling. Vi servicerer alle typer kunder i hele Danmark og Norden.

Vi imødekommer alle behov hurtigt og præcist

Vi leverer del- og totalløsninger inden for broadcast, audio, video, streaming og events. Vi leverer endvidere også trådløse kommunikationsløsninger og fiberoptiske løsninger til alle slags miljøer. Derudover leverer vi tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning med videre.

Vi tilbyder alle former for integration af systemer. Vi har praktisk erfaring, brede kompetencer og stor knowhow om systemintegration. Det gælder både hardware- og software-integration Derfor kan vi imødekomme alle aktuelle og fremtidige behov hurtigt og præcist.

Hvordan udføres systemintegrationstest? Vi tilbyder blandt andet HITL – Human-in-the-Loop-testing. Det er kort sagt en procedure, der skal vise og dokumentere, at det sammenhængende system af installationer har den ønskede funktion.

Hør mere om vores service inden for systemintegration

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for projektering, opbygning og idriftsættelse samt service og systemintegrationstest. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på den ønskede opgave inden for systemintegration.